MURAT İÇCAN FAHRİ KONSOLOS OLDU

Bu Haber 22.04.2014 Tarihinde Eklenmiştir.
< Geri Dön


 

Hatay’ın ileri gelen işadamlarından biri olan ve hayırseverliğiyle tanınan Özova Group Yönetim Kurulu Başkanı Murat İÇCAN, hem Hatay’da hem de Türkiye’nin birçok farklı şehrinde gerçekleştirdiği yatırımları ile yüzlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. Genç yaşına rağmen kısa sürede Türkiye’nin önemli iş adamları arasındaki yerini alan Murat İÇCAN, yurtdışında da çalışkan, dürüst ve güvenilir bir işadamı olarak ismini duyurmayı başarmıştır.

Bu başarının en son ve somut karşılığı olan Kazakistan’ın Hatay Fahri Konsolosluğu unvanı, kısa bir süre önce Hatay Ottoman Palace Otelinde düzenlenen törenle Murat İÇCAN’a bizzat Kazakistan Büyükelçisi Sn. Canseyit TÜYMEBAYEV tarafından takdim edilmiştir.

Törende yaptığı konuşmasında; Hatay Fahri Konsolosluğu görevine layık görülmesi nedeniyle Kazakistan Devlet Başkanı Sn. Nursultan NAZARBAYEV ile Sn. Büyükelçi Canseyit TÜYMEBAYEV’e sonsuz teşekkürlerini ileten Murat İÇCAN, Türkiye ve Kazakistan’ın ortak tarihe ve kültüre sahip olduğuna dikkat çekerek yeni yatırımlar ile bu ilişkilerin her geçen gün daha da güçlendiğini, Fahri Konsolosluk görevi süresince iki ülke arasında devam etmekte olan kültürel, sosyal ve ekonomik ilişkilere katkı sağlamak için çalışacağını ifade etmiştir