"DOSTLUK ve DAYANIŞMA GECEMİZ"

Bu Haber 27.11.2013 Tarihinde Eklenmiştir.
< Geri Dön


Değerli Üyelerimiz,

"Dostluk ve Dayanışma Gecemiz" Hollanda Büyükelçisi Sn. Ron KELLER, Parlamentolararası Dostluk Grubu Üyesi Milletvekili Sn. Mesut DEDEOĞLU, Hollanda Büyükelçiliğinden Elçi-Müsteşar Sn. Daan Huisinga, Müsteşar Sn. Govert W. VISSER, Ticaret Müsteşarı Sn. David NAVES, Vize Bölümü Bşk. Sn. Diane de JOOD, üyelerimiz ve eşlerinin katılımı ile 22 Kasım cuma günü Sheraton Oteli Tulipia Salonu'nda düzenlendi.

Yön. Krl. Bşk. Sn. Edip H. AKTAŞ, 28.03.2011 tarihinden günümüze gerçekleştirilen etkinlikleri dile getirdi ve 2014 misyonumuzun Ankara'da Hollanda Parkı'nın gerçekleştirilmesi olduğunu, bununla ilgili arsanın Çankaya'da bulunduğunu belirterek tüm katılımcılara ve sponsorlara teşekkürlerini ileterek konuşmasını sonlandırdı.

Milletvekili Sn. Mesut DEDEOĞLU da Hollanda ile ülkemiz arasında her geçen gün artan işbirliği ve dostluğa dikkat çekerek, katkılarından dolayı TÜHOD'a teşekkürlerini iletti.

Büyükelçi Sn. Ron KELLER, Türkiye'de olmaktan duyduğu mutluluğu, iki ülke arasında her geçen gün gelişen ticaretin ilişkileri de pozitif yönde etkileyeceğini, TÜHOD gibi etkin bir derneğin varlığının Büyükelçilik için bir şans olduğunu ve ileride çok başarılı etkinliklerde işbirliği içinde olacaklarını vurguladılar.

Sn. Büyükelçinin konuşması ve üyelerle diyaloğu çok olumlu bir izlenim bıraktı ve ileriye dönük başarılı işbirliklerinin mesajını verdi.

TÜHOD Yönetim Kurulu

Yön. Krl. Bşk. Edip H. AKTAŞ, Büyükelçi Ron KELLER, Milletvekilimiz Mesut DEDEOĞLU ve Eşleri

Hollanda Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri David NAVES, ECORYS Yönetici Md.'ü Berk BABİLA ve Eşleri

Sn. Mehmet BAŞMAN ile

Milletvekilimiz Sn. Mesut DEDEOĞLU ile kürsüde: