CUMHURBAŞKANIMZ SN. ABDULLAH GÜL'Ü ZİYARET

Bu Haber 18.05.2012 Tarihinde Eklenmiştir.
< Geri Dön


 

 

TÜHOD Yönetim Kurulu ve  Türk-Hollanda Parlamentolararası  Dostluk Grubu Yönetim Kurulu 16 Mayıs 2012 saat:11:00’de Cumhurbaşkanımz Sn. Abdullah GÜL’ü ziyaret etmişlerdir.

Ziyarete TÜHOD’u temsilen Yön. Krl. Bşk. Sn Edip H. AKTAŞ, Yön. Krl. Bşk. Yrd. Sn. Eren KALE, Yön. Krl. Muh. Üye Sn. İsmail KEMALOĞLU, Yön. Krl. Sek. Üye Sn. Mehmet ŞÜKÜROĞLU ve Yönt. Krl. Üyeleri Sn. Nevin ÖZKAN SPEELMAN ve Sn.  M. Ülkü KARAKUŞ katılmışlardır.

Parlamentolararası  Dostluk Grubunu temsilen Yön. Krl. Bşk. Sn. Şaban DİŞLİ, Sn. Abdulkadir Emin ÖNEN, Sn. Tülin ERKAL KARA, Sn. İsmail SAFİ, Sn. Aylin NAZLIAKA ve Sn. Mesut DEDEOĞLU katılmışlardır.

Sayın Cumhurbaşkanı, TÜHOD Yönetim Kurulu Üyelerimizin özgeçmişlerinden çok etkilendiklerini, böyle güçlü STÖ’lerin uluslararası  ilişkilerin gelişmesinde çok önemli rol oynadıklarını, özellikle Tarım ve diğer sektörlerde TÜHOD’dan önemli hizmetler beklediklerini, Harran Üniversitesi ile ilgili Rektör Sayın Halil İbrahim MUTLU ile Derneğimizin görüşmesini belirtmişlerdir.

TÜHOD Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Edip H. AKTAŞ Cumhurbaşkanımız’a, Türk-Hollanda Dostluk Rozeti takmışlardır.