TÜRK&HOLLANDA İŞ FORUMU GERÇEKLEŞTİ

Bu Haber 27.03.2012 Tarihinde Eklenmiştir.
< Geri Dön


Derneğimizin, Parlamentolararası Dostluk Grubu ile birlikte, 23 Mart 2012 Saat:10:30'da TİM (Türkiye İhracatçılar Merkezi) Kongre Salonunda gerçekleştirdiği, Türk&Hollanda İş Forumu başarıyla neticelendi.

  Ekonomi Bakanımız Sayın Zafer ÇAĞLAYAN ve Parlamentolararası Hollanda Dostluk Grubu Başkanı Sayın Şaban DİŞLİ(AKP), Başkan Yardımcısı Sayın İsmail SAFİ(AKP), Sn. Tülay BABUŞÇU (AKP) ve Sn. Kemal DEĞİRMENDERELİ (CHP) ve Hollanda Kraliyeti İstanbul Başkonsolosu Sn. Onno KERVERS'in de katıldıkları Forum ilgiyle izlendi. Ekonomi Bakanımız Sn. Zafer ÇAĞLAYAN, dünyanın 16. büyük ekonomisine sahip Hollanda'ya verdiği mesajla, seneye Türkiye'nin 16. büyük ekonomisine sahip olacağını, Hollanda'nın yerini alacağını belirterek, TÜHOD'a, düzenledikleri Forum için tebrik ve teşekkürlerini iletmiştir.

Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Edip H. AKTAŞ da, STÖ olarak, Ekonomi Bakanlığının yaklaşımları ve Forum'a verdikleri önem nedeniyle Sayın Bakan'a takdir ve teşekkürlerini sunmuşlardır.

Daha sonra söz alan Başkonsolos Sn. KERVERS'de, TÜHOD'a takdirlerini ileterek 2012 yılı içinde çok etkin bir programın kendilerini beklediğini belirtmişlerdir.

İş Forumu bölümünde, Hollanda'dan, Brainport Development Program Müdürü Bayan Yvonne van HEST, TIRSAN Grubundan Kassbohrer Yön. Krl. Üyesi Sn. İffet TÜRKEN ve Ünilever Finans Bölüm Başkanı Sn. Ivan Blamken, Türkiye ve Hollanda ile ilgili iş birikimlerini katılımcılarla paylaşmışlardır.