İSTANBUL'DA TOPLANTI

Bu Haber 29.12.2011 Tarihinde Eklenmiştir.
< Geri Dön


Türk-Hollanda ilişkilerinde 400. Yıl etkinlikleri ve 2012 Yılı'nda Venlo (Hollanda)'da düzenlenecek olan FLORİADE (Horticultural World Expo) kapsamında İstanbul-Venlo arasında Fayton Seyahati ile ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tanıtım Çadırında (Miniaturk) 28.12.2011 saat:9:30'da bir Toplantı düzenlenmiştir.

Toplantıya, Hollanda'dan Floriade CEO'su Sn. Paul BECK, Finans Yetkilisi Sn. Bert van WANRODİ, tercüman Hatine Can ENGİN, Türkiye'den İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç peyzaj Eğitim Hizmetleri A.Ş. Genel Müdür Sn. Eyyüp KARAHAN Başkanlığında Belediye Heyeti, Orta Anadolu Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yön. Krl. Bşk. Sn. Osman BAĞDATLIOĞLU, Yön. Krl. Üyesi Sn. Lütfi GÖBÜŞ, Venlo Expo 2012 Komiseri Sn. Necil NEDİMOĞLU ve TÜHOD Yön. Krl. Bşk. Sn. Edip H. AKTAŞ katılmışlardır.

Nisan 2012'de Venlo'dan yola çıkacak olan Fayton, günde yaklaşık 50-60km. yol kaydedecek, Haziran 2012 sonuna doğru İstanbul'dan Venlo'ya ulaşmış olacaktır. Gerek İstanbul'da, gerek ise Hollanda'da halkın ve medyanın büyük ilgisini çekeceğine inanılan Fayton Seyahati ile ilgili maliyet, Hollanda Venlo Expo ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Orta Anadolu Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliğince karşılanacaktır.

Fayton'un Venlo'dan hareketini, Cumhurbaşkanımz Sn. Abdullah Gül ile Hollanda Kraliçesinin başlatması beklenmektedir.