HOLLANDA BÜYÜKELÇİLİĞİ TEMSİLCİLERİNİN AMASYA-TOKAT-SİVAS ZİYARETİ

Bu Haber 17.01.2022 Tarihinde Eklenmiştir.
< Geri Dön


Derneğimizin uzun zamandır  sürdürdüğü, ancak, geçmişte yaşanan bazı aksilikler yüzünden gerçekleşemeyen, Amasya, Tokat ve Sivas ziyareti girişimi hususunda 22-24 Mart 2022 tarihinde karar kılınmıştır.Bu ziyaretlerin altyapısını oluşturmak ve illerin en üst Mülki İdare Amirleri ile görüş alışverişinde bulunmak üzere Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Edip H. AKTAŞ bölgeye bir ziyaret gerçekleştirmiştir.



Amasya Valisi Sn. Mustafa MASATLI, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Murat KIRLANGIÇ, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ali ÇELİK ile birlikte 06.01.2022 tarihinde ziyaret edilmiş, gelecek heyet ve toplantı detayları değerlendirilmiştir.


Amasya ziyareti sonrası Tokat'a geçilerek Vali Sn. Ozan BALCI, Belediye Başkanı Sn.Eyüp EROĞLU, GOP Üniversitesi Rektörü Sn.Bünyamin ŞAHİN ve Ticaret Odası Başkanı Sn. Ali ÇELİK ile kapsamlı bir değerlendirme toplantısı yapılmıştır.
Sivas Valisi Sn. Salih AYHAN, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Mustafa EKEN ile Valilik Makamında bir araya gelinmiş ve ziyaret detayları hakkında değerlendirmelerde bulunulmuştur.