İSTANBUL ETKİNLİĞİ

Bu Haber 21.01.2020 Tarihinde Eklenmiştir.
< Geri Dön


Küresel büyüklüğü 5 milyar dolara ulaşan tahıl işleme teknolojileri ile 20 milyar doları aşan yem teknolojilerinin kalbi İstanbul'da atacak.

Türkiye’nin uluslararası markası haline gelen IDMA fuarlarını düzenleyen Parantez Fuarcılık ile Hollandalı Victam International güçlerini birleştirerek IDMA AND VICTAM EMEA fuarını 2021’de İstanbul’da düzenleyecek.

Sektörün en büyük uluslararası etkinliğini düzenlemek için yola çıkan iki şirket, 9. Uluslararası Un, Yem, İrmik, Pirinç, Mısır, Bulgur Değirmen Makineleri ve Bakliyat, Makarna, Bisküvi Teknolojileri Fuarı’nı, 11-13 Mart 2021 tarihleri arasında IDMA AND VICTAM EMEA adı altında birlikte düzenleyecek.

11-13 Mart tarihleri arsında İstanbul’da 9. kez düzenlenecek IDMA Fuarı, önümüzdeki süreçte IDMA AND VICTAM EMEA adı altında, iki dev şirketin uzmanlıklarıyla organize edilecek.

VICTAM International BV’nin Genel Müdürü Sebas Van den Ende,  “Bu işbirliği Victam için bölgeye giriş sağlarken, Idma içinde büyüyen rekabete cevap verecek stratejik bir yol oluşturuyor. Kazan- kazan stratejisini benimseyen bu ortak girişim, satışta, pazarlamada ve operasyonlarda bir sinerji yaratabilir ve bölgeye girmek isteyen şirketlerin önünü alıcı bir cevap olabilir. Ortaklığın amacı uzun süreli ve her iki tarafında yararına bir işbirliğine sahip olmaktır”dedi.

Parantez Uluslararası Fuar Yapım Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zübeyde Kavraz “Gıda güvenliği ve sürdürülebilir üretiminin ön planda olduğu bir dönemde yaşıyoruz. Dolayısıyla Parantez ve Victam olarak birer parçası olduğumuz tahıl, yem ve bakliyat sektörlerimizin gelişmesi ve güçlenmesi, dünya gıda güvenliğinin ve sürdürülebilir üretiminin sağlanması noktasında son derece önemli. Çünkü tahıl ve bakliyat bazlı gıdalar ile hayvansal ürünler, insanoğlunun en temel besin kaynaklarını oluşturmaya devam ediyor.”dedi.

Bu birlikteliğin gerçekleşmesinde Türk&Hollanda Dostluk Derneği (TUHOD)  çok önemli bir misyon üstlenmiştir.TUHOD Yönetim Kurulu Başkanı Edip H. Aktaş, bu birliktelik ile yaratılacak sinerjinin, Dünyanın bu bölgesine çok önemli katkılar sağlayacağını ve böyle bir birlikteliğin gerçekleşmesinde TUHOD’un  çok önemli bir rol üstlenmesinin de mutluluk verici olduğunu vurgulamıştır.

14.01.2020 tarihindeki imza törenine TUHOD’u temsilen Yön.Krl.Bşk. Edip H. Aktaş, Yön.Krl.Üyesi Erhan Özmen, Mesut Çakmak, Bekir Bağış, Oğuz Kırtız, Ata Toru, Demokan Eren katılmışlardır.

Gerek VICTAM Int., gerek ise Parantez A.Ş. katkılarından dolayı TUHOD’a minnet ve şükranlarını iletmişlerdir.

DİĞER FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ