Üyemiz Dr. Asım GÜZELBEY Adına Kavşak

Bu Haber 19.08.2016 Tarihinde Eklenmiştir.
< Geri Dön


Derneğimiz Üyesi eski G.antep Bld. Bşk. Sayın Dr. Asım GÜZELBEY adına kavşak açılmıştır. Kendisini kutluyoruz.

 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Dr. Asım Güzelbey Köprülü Kavşağı ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün yaptığı hizmet ile temel atmaların yer aldığı toplu açılış törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep eski Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey katıldı. Dr. Asım Güzelbey Köprülü Kavşağı'nda yapılan törende konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kalkınmanın yerelden başladığını belirtti. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kavşağın hayırlı olmasını dileyerek, Gaziantep'e övgü yağdırdı. Özhaseki, konuşmasının devamında Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmasından en çok etkilendiği Belediye Başkanı'nın Fatma Şahin olduğunu söyledi. Özhaseki, "Başkanlarımızın yaptığı bu eserlere hep beraber şahidiz. Önemli olan bu makamlardan güzel işler yaparak ayrılmaktır. Fatma hanım çok tecrübeli Ankara'yı tanıyan biridir.Bu eserleri görenler hayır duası okuyacak" ifadelerine yer verdi.

   "EL KONULAN MALLAR ZATEN MİLLETİN MALIYDI"

   Özhaseki FETÖ terör örgütüne yönelik yapılan operasyonları da değerlendirdi. Özhaseki, "FETÖ’nün amacı iç savaş çıkarıp bu ülkeyi bölmekti. 40 yıl boyunca bu teröristler kendilerinden olmayan herkesi ezmişler. El konulan mallar zaten bu milletin malıydı hepsini ellerinden aldık. Orduyu iç işlerinden uzaklaştıracağız. Ekonomiyi canlandırmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bize demokrasi nöbetleri bunu öğretti. Bir olmalıyız. Bu ülkeyi ayağa kaldırmalıyız" dedi.

  Konuşmaların ardından Bakan Özhaseki ve beraberindekilerin kestiği kurdelanın ardından tören sona erdi.

   Köprüye adı verilen Eski Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey ise 10 yıl boyunca yaptığı belediye başkanlığı görevinin tüm yorgunluğunu unuttuğunu vurgulayarak, Emeği geçen herkese teşekkür ederim. İHA