Bursa Trade Mission, 12-13 Ekim 2015

Bu Haber 22.10.2015 Tarihinde Eklenmiştir.
< Geri Dön


Hollanda İstanbul Başkonsolosu Robert Schuddeboom tarafından düzenlenen “Bursa Ticaret Misyonu” organizasyonuna TÜHOD’u temsilen, üyelerimizden Sarııibrahimoğlu Hukuk Bürosu avukatları Utku Topcan ve Nurgül Uçar katılmıştır.

Organizasyon kapsamında Sn. Başkonsolos’un önderliğinde Hollandalı firmalardan ve yatırım danışmanlarından oluşan  bir heyet ile çeşitli kurum ve kuruluşlar ziyaret edilmiştir. Heyete, Bursa’da yatırım olanakları üzerine BEBKA tarafından bir sunum yapılmış, akabinde Bursa Ticaret Odası Başkanı Sn. Remzi Topuk ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ziyarette bulunulmuştur. Sektörel işbirliği kapsamında ise gıda, tarım, tekstil ve otomotiv sektörlerinde faaliyet gösteren çeşitli yerel şirketlere ziyaretlerde bulunulmuştur.

Ziyaretin sonunda tarihi Bursa İskender Efendi Konağı’nda verdiği yemekte 10.10.2015 tarihinde Ankara’da yaşanan terör olayıyla ilgili üzüntülerini ifade eden Sayın Başkonsolos, Organizasyonun tüm katılımcılara faydalı olması temennisinde bulunmuş,  iki ülke arasındaki sosyal, kültürel ve ticari işbirliği noktasında verdiği destek sebebiyle TÜHOD’a da katılımları için teşekkürlerini iletmiştir.