TUHOD, İÇGİAF, ESGİAD İŞ BİRLİĞİ

Bu Haber 14.04.2015 Tarihinde Eklenmiştir.
< Geri Dön


Derneğimiz ile İç Anadolu Genç İşadamları Federasyonu ve Eskişehir Genç İş Adamları Derneği’nin, Hollanda Büyükelçiliği Ticaret ve Ekonomi Müsteşarı Sn. Jeroen Kelderhuis ile Yardımcısı Sn. Derya KAPLAN’ın katılımları ile EskişehirAnemon Hotel’de 09.04.2015 tarihinde düzenlemiş olduğu Toplantı başarı ile gerçekleştirildi.

Derneğimiz Üyesi ve TÜGİK Yön. Krl. Bşk. Sn. Erkan GÜRAL’ın da katıldıkları ve bir konuşma yaptıkları Toplantı’da ESGİAD Yön. Krl. Bşk. Sn. Serkan Can ZENGİN açış konuşması ile Toplantıyı başlatmıştır. Hollanda’nın Türkiye açısından önemli olduğunu vurgulayan Sn. Zengin, işbirlikleri nedeniyle Eskişehir’deki Sivil Toplum Örgütlerine teşekkürlerini iletmişlerdir. TÜHOD Yön. Krl. Bşk. Sn. Edip H. AKTAŞ, TÜHOD,TÜGİK ve Hollanda Büyükelçiliği’nin oluşturduğu pozitif enerjilerin bir Sinerji’ye dönüştüğünü vurgulayarak, bu işbirliğinin ileride de devam edeceğini belirtmiştir.

Hollanda Büyükelçiliği Ticaret ve Ekonomi Müsteşarı Sn.  Kelderhuis ise, Hollanda’nın Türkiye’ye verdiği önemin her geçen gün arttığını ve Hollanda’da Türkiye’ye değişik iş kollarından heyetler geleceğini ve iki ülke arasındaki ticaret ve yatırımın bundan yararlanacağını vurgulayarak, Büyükelçilik olarak Türk İş Adamlarının her zaman yanında olacaklarını belirterek konuşmasını noktalamıştır.